Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

Uklidit šuplík je velmi snadné a rychlé, navíc hadi a především krajty, kterých tam měl nejvíce, vylučují i žerou v poměrně velkých intervalech, rosení lze automatizovat. Ale nemyl se Sharkie, já hovořil o rackovém chovu jako takovém a celkem mě nezajímá, jak to stíhá nebo nestíhá ten konkrétní chlápek, navíc na to není rozhodně sám.
Ad varan, těch tam jistě nemá moc stejně jako těch velkých krajt. A velcí varani mají opravdu o dost delší intervaly v krmení než denně...
Ad velká krajta, opravdu netuším, s chovatelem jsem nemluvil.
Ad viridiska, s tou výškou jsem to psal výše. Neměl jsem čas a zas tak důkladně jsem to video nezkoukával. Neříkám, že bych nevolil poněkud jiné rozměry boxů, ale obecně proti tomu nejsem.

Proč by vám ukazoval nebo říkal něco nepěknýho? Řekne a ukáže co chcete vidět a slyšet.
Samozřejmě, každý se pochlubí tím pěkným. Opravdu vím, jak se točí podobné dokumenty a šoty (párkrát jsem měl tu možnost).
Tyhle videa jsou reklama
A na tom nic špatného nevidím.
Reklama je málokdy realita
To už ze způsobem chovu nemá nic společného, ale budiž... Jsem už velký kluk a znám význam a funkci reklamy, stejně jako si nedělám iluzi o realitě versus reklama, ale dobrý stav hadů v tom videu bych nenazýval nereálným.

P.S.: Zrovna ty Sharkie si velmi emotivní a občas ti to realitu lehce zastírá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny