Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno komerční chov hadů

fleky:

Je to pořád dokola, srovnávat nesrovnatelné. Nesmyslné srovnávání lidí z hady. Když už tak ten RACK systém je spíš panelák, všechno pohodlí, teplo, voda, žrádlo a bezpečí (pro lidi ještě tv, pračka, lednice atd.) a kolik nás je zrozených z těch paneláků;-).
Je přesně poznat, že o RACK systému prd víte, protože tam je kladen důraz právě na hygienu chovu a ty nejlepší podmínky (teplo, vlhkost, dokonce i výměna vzduchu, když je to dobře udělané). Stejně tak zřejmě prd víte o skutečných potřebách hadů, kde prostor je až podružná záležitost, zatímco nejdůležitější je pokrýt potřebu tepla, žrádla, vody a bezpečí, pokud to vše je na metru čtverečním, tak had tento metr čtvereční opustí jen zcela výjimečně (např. v období rozmnožování) a v podstatě z nouze (hlad, nevhodné teplotní a vlhkostní podmínky)
Ideální prostor je pro hada (terestricky žijícího) vhodná díra, kde stráví většinu života, mimo chvíle, kdy se vyhřívá (většinou těsně vedle té díry, aby v ní v případě nebezpečí mohl rychle zmizet) a kdy hledá kořist (jakmile ji najde opět mizí ve svém úkrytu) nebo partnera (po tomto nebezpečném období opět nachází klid u a ve svém úkrytu). V ideálním případě, pokud to mikroklima "díry" umožňuje v ní i zimuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny