Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem plastový box

chtěl bych se zeptat jestli bych gekončíka nočního mohl chovat v plastovém boxu a ne v teráriu?a jak udělat teplo napadl mě jen topný kámen šlo by to?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
já jsem nechtěl zakládat vlákno abyste se tu pohádali ,zajímalo mě protože jsem začínající terarista… nový
jakubsawyer 16.01.2009 18:35
jakubsawyer
Asi máte pravdu, ale na diskusích se občas stává že se kapku zajiskří a tazatel má potom z toho gulá… nový
KHor 16.01.2009 19:48
KHor
Pánové asi máte pravdu, chovat se dá i v plastových boxích a téměř vše, jak jsme viděli! Ale úpřimně… nový
filosofemgt 16.01.2009 20:15
filosofemgt
Otazka znela: chtěl bych se zeptat jestli bych gekončíka nočního mohl chovat v plastovém boxu a ne… nový
lucifer 16.01.2009 20:33
lucifer
Jenže vzhledem k emocím je tady i v tom druhém vláknu všechno černobílé, ale ve skutečnosti tomu tak… poslední
anakonda 16.01.2009 22:27
anakonda

já jsem nechtěl zakládat vlákno abyste se tu pohádali ,zajímalo mě protože jsem začínající terarista ,jestli můžu mít gekončíka v plastovém boxu .Udělám teda terárium s pozadím.Myslel jsem ,že tento web byl založen proto abyste tu radili teraristům kteří to potřebují a ne abyste se tu hádali!omlouvám se ,že jsem to založil a už to nebudu dělat !Ještě se ptám jestli je možné chovat skupinu gekončíků 1.4 v terárium 50X50X50cm?

Pánové asi máte pravdu, chovat se dá i v plastových boxích a téměř vše, jak jsme viděli! Ale úpřimně: za těcto podmínek, bez pozorování zvířete, bez estetické stránky- ještě vás to baví?, ještě je to teraristika?, ještě je to koníček? Než vidět zvíře jen při krmení, v plastovém boxu i když tam má vše co potřebuje, tak to bych to snad ani nemusel mít!!! Na co si člověk pořizuje zvíře, aby z něj měl radost mohl ho pozorovat, měl doma kousek té přírody a nezlobte se na mně ani jedno plastový box nesplňuje, sorráč, ale to to zvíře teda mít nemusím!!!

Jenže vzhledem k emocím je tady i v tom druhém vláknu všechno černobílé, ale ve skutečnosti tomu tak zdaleka není. Poznal jsem několik chovatelů, kteří chovají některé druhy zvířat z komerčních důvodů jen proto, aby zároveň mohli chovat ty druhy, které jsou jejich srdcím nejbližší (klasickým příkladem je chov v dnešní době komerčně nezajímavých jedáků, boig atd).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru