Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je zdravy polnicek?

No je fakt, že když jsem jí dala jako chuťovku ledový salát, že se mohla utlouct.Přišlo mě to v porovnání jako děti, který dostaly čokoládu
No a přesně tak je to potřeba brát, jako čokoládu.
Nemusíte dávat pouze čínské zelí, možností je víc, zvlášť pro malý počet želv, (přiznám se že jsem línej možnosti vypisovat když už napsané jsou) vždy však musíte dbát na co nejoptimálnější složení.
I to jablko a mrkev občas nevadí, sice je to spíš pro váš dobrý pocit ale jistě nevadí, pokud se to bude brát jako ta čokoláda.
A když jsme u těch dětí, granule i když kvalitní by se daly dobře přirovnat ke konzervě. Představte si že stále krmíte děcko tou nejjakostnější čokoládou a nejlepšíma konzervama, tak asi tak.
Také je třeba hlídat samotný objem takové mňamky. Ona čvrtka rajčete je pro člověka kousek, ale pro malou želvu je taková čtvrtka kolikrát větší než samotná želva. Berte to tak, že když třeba dáte rajče koníkovi, bude rád a určitě mu neublíží, zkuste mu jich ale dát třista kilo najednou. Nejspíš to nerozchodí a ten váhový poměr není tak nesmyslný jak se na první pohled zdá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny