Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Leguán dodělání vodní plochy v terku

Ahoj. Projíždel jsem tak fotky na akvarko.cz a upřímně jsem záviděl lidem, co si udělali terárium i s velkým bazénkem(např. terárko a ve spodní části akvárium) bohužel jsem nebyl při projektování terária(a i kdybych byl, stejně bych to možná opomenul) ale máte někdo nějaký nápad jak dodatečně udělat vodní plochu pro legoše? Napadlo mě použít starší akvarium a obložit ho přírodními materiály ze stran a udělat vyvýšený bazén, ale nemám představu jak dodělat filtraci a pokuď si tam budou potvůrky odkládat ,tak to akvárko čisté dlouho nevydrží. Máte někdo nějakou zkušenost nebo nápad? Zatím jsou to prckové, takže se to dá řešit větší miskou s vodou, a hodně rosím,ale tohle se mi líbí jak esteticky tak funkčně. Kdo tohle někdy dodělával???
Díky.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no Legoše mám dva, co se týče pohlaví, je to trochu problém protože jsou maličký, ale vybírali jsme… poslední
MilánoXYZ 14.08.2009 08:02
MilánoXYZ

no Legoše mám dva, co se týče pohlaví, je to trochu problém protože jsou maličký, ale vybírali jsme dva nejrozdílnější, takže předpoklad je samec/samice , ale 100% to ví asi jen oni sami-jestli vůbec. Teď mi tak napadlo, pokud to budou dva samci, v kolika letech by mohli začít být teritoriální? já jen abych věděl, kdy budovat další terárko;-)

No ten bazén ještě zvážim, když to tak čtu....asi jim v budou cnu nechám jako pole působnosti vanu a zůstanu u misky s vodou a rošení:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...