Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak podavate hadum vitaminy?

A co se týče zkrmování hlodavců ze zverimexu; dělám to tak co hady chovám (od srpna 1984) a nikdy jsem neměl žádné problémy. Myši donesu ze zveráku, nechám je doma cca 3 dny, a po tu dobu je prokrmím klasickýma granulema pro hlodavce. A hadi jsou OK.
V podstatě souhlas, jen myším i potkanům ještě dávám navíc v sezóně zelený, normálně hodím hrst bejlí z louky nahoru na mřížku beden a myšáci už se o to postarají, věřím, že v lupení vyrostlém na louce na sluníčku je hodně důležitých látek. Navíc to mají v době zkrmování ještě v žaludku a střevech. Potkanům ještě přidávám kočičí granule nebo jim tam hodím občas pár zophobáků nebo cvrčků.
Ono je trochu takový zvyk říkat, co je ze zverimexu je hrozné, myši chcípáci, špatně živené atd. Ale ruku na srdce, kdo do zverimexů v naprosté většině dodává myši??? Velkochovatelé. A to jsou ti první, kteří se snaží své myši krmit kvalitně, aby měli dostatek odchovů a zdravé odstavy, které mohou zapojovat znovu do chovných skupin z výhledem na početné vrhy. to, co s myšma udělají ve zverimexu je věc druhá, ale nebývá to tak hrozné, prostě dostanou vodu a žrádlo, i když ne vždy optimální.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny