Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Pozor podvodník !!!

Zdravím,
dávejte si všichni pozor na Petru Cendelinovou.Haškova 1137/18.Žďár nad Sázavou.591 01.Tel:725083704
Nechává si zasílat zvířata kurýrem ČD a poté si je nevyzvedne a jejich odeslání zpět zdržuje svými sliby, že si zásilku vyzvedne další den.Na nádraží mi řekli,že tam má už X-tou zásilku, kterou si nevyzvedla.
Myslím,že tato zpráva je důkežitá a než-li smazána,by měla být připíchnuta.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je potřeba si uvědomit, že obě strany mají na celé té anabázi svůj podíl. Ono poslat zvíře do neznám…
KHor 13.09.2009 10:24
KHor
Ono moralizovat, co se může a nemůže posílat, na tomto problému nic nemění.Příspěvek jsem zadával hl…
pomc 13.09.2009 11:54
pomc
Nesnažím se moralizovat, zvířata zasílají tímto způsobem i velice dobří a zodpovědní chovatelé, i kd…
KHor 13.09.2009 23:36
KHor
no ono je to niekedy dost diskutabilne:-) teda s tym posielanim zvierat... pretoze su ludia ktory ne… nový
verca-u.c. 14.09.2009 12:55
verca-u.c.
kedze nemaju auto tak je to trosku prolem si potom zajst po to vysnivane zvieratko No nevím, auto m… nový
Arutha 14.09.2009 17:49
Arutha
Myslím, že je i trochu či dokonce hodně diskutabilní zveřejňovat plné jméno, bydliště a telefon jiné… nový
nikolas 14.09.2009 18:41
nikolas
Jj. to je rozumné, vše podstatné a bohužel i dost nepodstatného bylo řečeno, zamykám, ať nám to furt… poslední
krokodýl 14.09.2009 19:11
krokodýl

Je potřeba si uvědomit, že obě strany mají na celé té anabázi svůj podíl.
Ono poslat zvíře do neznáma, navíc způsobem kdy je třeba obcházet předpisy, také není zrovna jednání zodpovědného chovatele. Nic na tom nemění fakt, že je to běžně praktikováno. Tím samozřejmě neomlouvám jednání té slečny. Ale uvažovat o protiprávním jednání ve chvíli kdy sami porušujete předpisy je přinejmenším zvláštní.

Ono moralizovat, co se může a nemůže posílat, na tomto problému nic nemění.Příspěvek jsem zadával hlavně proto, aby si dali lidé pozor a nenalítli jako já. Mylím, že do neznáma se posílá skoro vždycky a ikdyby to byl třeba hmyz, který se smí posílat, tak výsledek bude stejný.

Nesnažím se moralizovat, zvířata zasílají tímto způsobem i velice dobří a zodpovědní chovatelé, i když to tedy zrovna moc nechápu. Je ovšem nutno počítat s tím, že se může stát cokoliv, nejen že narazíte na nezodpovědného odběratele. Sám a vědomě takovému riziku vystavujete své zvíře i sebe, není mě tedy jasné to rozčilení když to nevyjde.

no ono je to niekedy dost diskutabilne:-) teda s tym posielanim zvierat... pretoze su ludia ktory nemaju moznost niekam dalej cestovat... kedze nemaju auto tak je to trosku prolem si potom zajst po to vysnivane zvieratko:-) a tak ci tak ked sa ide po zviera niekam dalej tak stejne to zviera musi byt celu tu cestu zavrete niekde a je to prenho pravdaze tiez stresujuce...ale pravdaze nie je to moc prijemne posielat zviera len tak... ale niekedy naozaj nie je bohuzial ina moznost. ono by bolo najlepsie si zviera zaobstarat vzdy v meste bydliska co ale urcite kazdy viete ze je to velmi tazke najst niekoho takeho:-) tot moj nazor:-)

Myslím, že je i trochu či dokonce hodně diskutabilní zveřejňovat plné jméno, bydliště a telefon jiné osoby, či někoho nazývat podvodníkem proto, že nepřevzal zásilku. Nebo dokonce proto, že daroval jen jednu želvu a ne dvě.
Lidé jsou různí, že neplní sliby, to je bohužel běžné, ale veřejně takového člověka označit za podvodníka může mít pro autora nepříjemné následky.
A to výrazivo, které se v tomto vlákně objevuje u části příspěvků je hodno tak maximálně ifauny, na tomto fóru mi příliš nesedí. Já osobně bych místo připíchnutí navrhoval zámeček.

Jj. to je rozumné, vše podstatné a bohužel i dost nepodstatného bylo řečeno, zamykám, ať nám to furt neskáče nahoru. Není to zrovna vlákno, na které bychom mohli být hrdí. Jsou to věci, které jsou diskutabilní, protože máme na danou osobu jen názor jedné strany (i když několika různých lidí) a je to tak trochu dost na hraně. Navíc si myslím, že v této rovině, bez důkazů, to na veřejné vlákno nepatří.

Zpět do poradny Nahoru