Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Topny kamen

Zdravim lidi..Koupil jsem si topny kamen heat wawe rock stredni 10 W v manualu je psano pri dosazeni teploty povrchu kamene + - 50 stupnu se kamen vypne...Tak jsem ho zapojil cervena kontrolka se rozsitila ale kdyz jsem po nejake dobe prisel tak uz nesvitila a kamen byl na dotek jen teply odhaduju max.30 stupnu..Ted jsem ho zkousel merit digi teplomerem a nechal jsem ho na nem asi 20 minut a ukazal 26.5 ..Ten kram stal pres 700..je to normalni ?Nebo na reklamacku?Koupil jsem ho hlavne proto,aby pomohl s vyhrevem teraria ..96x44x44..Predem diky za odpovedi

Předmět Autor Datum
To mi taky nabulíkovali, mám kámen za 400kč, je na 2 teploty, řekli mi, že dosáhne 30ti stupňů:)). a…
Tess 17.09.2009 16:21
Tess
Já myslím, že můžete být rádi, že ten "šmejd" topí míň než má, aspoň se na něm had nespálí, obzvlášť…
krokodýl 17.09.2009 16:47
krokodýl
ahoj přidám dotaz k topným kamenům. Rozhoduji se, mezi topnými kameny a topnými kabely. Chystám se d… poslední
geochelone 17.09.2009 17:52
geochelone

To mi taky nabulíkovali, mám kámen za 400kč, je na 2 teploty, řekli mi, že dosáhne 30ti stupňů:)). ale omyl, bez žárovky to vytáhne na 24stupňů a ani to ne:-). Jenže i přesto se krajtuli moc líbí a pořád na nim leží. Tak pokud bude hadovi ,,zima" lehne si na něj;-)

Já myslím, že můžete být rádi, že ten "šmejd" topí míň než má, aspoň se na něm had nespálí, obzvlášť těch +- 50 st.C by ho opravdu potěšilo...
Jinak pokud tovar nesplňuje, to co je garantováno v návodu, tak ho samozřejmě můžete reklamovat. Ale těch 50 st. u hadů je opravdu nesmyslná teplota.

ahoj
přidám dotaz k topným kamenům.
Rozhoduji se, mezi topnými kameny a topnými kabely. Chystám se do stavby velikého vnitřního výběhu pro tropické suchozemské želvy a rád bych tam mimo jiné po určitou část roku udržoval velmi teplé a suché klima. Žárovky mi pomohou vyhřát místa na vyhřívání kolem 40C, ale i v jiných částech bych rád udržel teplotu kolem 32-35C. Přemýšlím o postavení kamenů ke stěnám terária, anebo využití topných kabelů, ale nemám s tím žádné zkušenosti. Bude to terárko postavené s několika terárek (částečně skleněných a OSB desek) o celkové rozloze kolem 10m2 a výškou 60cm.
Poraďte mi zda kameny, anebo kabely a s jakou watáží.
Díky Amos

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru