Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Oddělený chov by neměl být problém. Pokud by, ale měli být spolu asi bych se zamyslel nad větší chov…
Frostty 29.12.2009 21:10
Frostty
Můžeš mít jen pár, mnělo by to být v poho. Asi 3 roky jsem mněl jen pár a klapalo to, byly vajca, mi…
Cheert 29.12.2009 21:47
Cheert
No za to já jsem zažil (naštěstí ne ve svém chovu), jak samec postupně utahal dvě samice. Nejdřív by…
Frostty 30.12.2009 08:52
Frostty
My jsme taky skoncili u oddeleneho chovu, neb pri spolecnem mela samice do roka i 4 susky, a to mi u… poslední
lucifer 30.12.2009 11:32
lucifer

Můžeš mít jen pár, mnělo by to být v poho. Asi 3 roky jsem mněl jen pár a klapalo to, byly vajca, mimina, samice taky v poho ale je fatk že samec nebyl žádnej extra dominantní tip. Teď mám trio kde je ten samec a dvě nový samice a taky to klape, už jsem od nich mněl první snůšku a jedna samice vypadá že je zas březí :-).

My jsme taky skoncili u oddeleneho chovu, neb pri spolecnem mela samice do roka i 4 susky, a to mi uz prijde zbytecne moc (pres 100 vajec) - stejne to nejde vse inkubovat, neni co s tolika mladaty. Ted je samec ve svem separé, a 3 holky v "babinci". Uz mame odsledovane kdy nejaka vylozene chce samce (predpokladam ze se ji zacnou vyvijet vajicka) - zacne se chovat dominantne, provokovat, byt agresivni vuci ostatnim. Zrovna ted v poslednich dnech blbla nase Koule, tak sla vcera na navstevu k samcovi - v prubehu 2-3 minut se parili. Uz je zpatky v babinci, spokojena a klidna jak beranek. :-)

Predpokladam ze kdyz samice "chce samce" tak mu to i dava najevo, mozna feromony??? Okamzite se s takovou samici pari, pokud ale samice "nechteji" tak je jen prohani a predvadi se. Pripadne se bude pokouset i parit, kdyz jsou trvale spolu - ale je to velky rozdil proti samici ktera "chce" oplodnit - tam je to fakt hned.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru