Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terárium pro gekončíky noční

Ahoj,
tak sem zahnal smutek a naštvání ze smrti mýho gekončíka. Tak sem si řekl, že i když s nim byly pořád problémy tak stejně to bylo moc zajímavý zvíře. Tak sem se rozhodl, že si pořídím dalšího, ale že jeden je asi málo. Ale zase z důvodu místa jich nechci mít hodně takže sestava 1 samec + hodně samic asi ne. No 1,2 by šlo ale zase nechci rozmnožovat a ty chuděry samice by se furt snažily klást a já bych pak ty vejce vyhazoval. Takže nejvíc by se mi líbily 2 samice. Máte nějaké zkušenosti se soužitim 2 nebo více samic? Jako třeba jestli se budou prát... A ještě jaký rozměry terárka by byly pro ně ideální (dozadu bych ještě udělal zadní stěnu s terasama)
Moc díky za všechny reakce.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hoj, dovolím si exhumovat moje vlákno, protože mi to prostě nedá... a všechno musim komplikovat :-D.…
Kraumic 21.10.2010 07:08
Kraumic
myslim ze to zbytecne komplikujes ;) Jinak topna folie je OK, mame takhle udelanou odchovnu, vcetne… poslední
lucifer 21.10.2010 08:37
lucifer

Hoj, dovolím si exhumovat moje vlákno, protože mi to prostě nedá... a všechno musim komplikovat :-D. Tak.. byl sem rozhodnutý, že tam dám kámen 6W a žárovku. Ale to bych nebyl já, kdybych to eště desetkrát nezměnil.. :-D. Tak mám nový nápad:
1) Bych tam dal místo toho šutru topnou folii, asi Ultratherm, wattáž opravdu zatim nevim.. :-D
2) Bych tam dal tu žárovku nebo bodovku normálně v koflíku.
3) Bych mi to všechno hlídal termostat ATC-300 :>: žárovka by byla hlídáná funkcí spínaček (svítila by jen přes den); a topná folie by byla hlídána termostatem (do písku nad tou folií bych tak decentně zahrabal to čidlo)

Takže zkušení - co si o tom myslíte? :-) A bude třeba dělat dobrotu to čidlo hned nad deskou a nemohou třeba cvrci překousat ten kabílek?

Edit: kdyby něco - terárko je 80 x 40 x 40cm (d x v x š) pro 1,2 eublepharis macularius. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru