Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrat L.T. Hondurensis

2.2. mi z terária utekla čtyřměsíční korálovka. Ač jsem dům obrátila vzhůru nohama, mrňouska jsem nikde nenašla. Už jsem ho oplakala a dnes, po 3 měsících jsem o něj zakopla na koberci v obýváku. Je bez zranění, tlama čistá, má sílu, šmejdí, kouše, není nijak zvlášť vyhublý, ale oproti stejně staré samičce je poloviční. Dostal vodu, kterou do sebe doslova láduje. Teď se chci zeptat co dál, nabídnout hole? Dát ho zpět do terárka k samici nebo ho držet zvlášť, protože mohl něco chytit? Děkuji za rady. Slavím druhé Vánoce, že je živý, tak doufám, že nám oběma ta radost vydrží :))

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Po týdnu mohu přinést dobrou zprávu a to, že včera v noci dobrovolně zblajznul holátko. Stále je bez…
Niki 09.05.2010 11:54
Niki
Klidně každé krmení 2 holata, je v růstu a trochu pozadu, tak ať má na čem stavět. Ale jestli je cca…
krokodýl 09.05.2010 13:03
krokodýl
Děkuji za radu. Ještě jsem v podobné situaci nebyla, tak se raději ptám. No samička už myšata s klid… poslední
Niki 09.05.2010 13:16
Niki

Po týdnu mohu přinést dobrou zprávu a to, že včera v noci dobrovolně zblajznul holátko. Stále je bez jakýchkoli problémů, konečně se už i vyprazdňuje, občas vyleze z úkrytu a proplazí se po boxu, takže výlet snad zvládne :))
Jak jsem psala, je o dost menší než stejně stará samička. A tak se chci zeptat, zda mu mám třeba každé druhé krmení místo jednoho holátka začít dávat dvě, aby samičku dohnal, nebo tomu mám dát volný průběh?

Děkuji za radu. Ještě jsem v podobné situaci nebyla, tak se raději ptám. No samička už myšata s klidem zvládá, ale on zůstal opravdu malinký. Nejen v těle, ale i hlavu má poloviční. Ještě párkrát dám holata a jak se rozjí, začnu tedy zkoušet větší a větší. Vždycky měl s jídlem problémy, tak aby zas nezačal stávkovat z moc velké potravy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru