loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No mne prave nejak hadi otevirani pinzetou ani nicim jinym oblym nesedelo. Ono se sice pise, ze tupy…
xuebao 06.09.2010 12:09
xuebao
To Xuebao: Mozna budes met moznost - 2 boulengerii su uz venku (zbytek vypada ze posel)... Tak si za…
boa.constrictor 06.09.2010 13:58
boa.constrictor
eryxove (a vlastne asi vsichni hadi "bez" krku) museji byt husty... Mohu potvrdit, dva eryxe krmím… poslední
krokodýl 10.09.2010 18:30
krokodýl

No mne prave nejak hadi otevirani pinzetou ani nicim jinym oblym nesedelo. Ono se sice pise, ze tupym plochym predmetem typu pinzeta zepredu stredem prez tu dirku na jazyk a po pootevreni sikmo vzhuru vzpricit, ale asi jsem by na to moc mekky anebo levy; nejspis oboje. Zboku mne to nikdy nenapadlo, asi bych se bal o hadovy zuby. I kdyz, tim papirkem, je mozne taky jemnym kyvavym pohybem tento vsunout nejdriv z jedne a pak i z druhe strany. Na mladeho psohlavce jsem pouzil tu vatovou tycinku jak udidlo, jelikoz pinzetou to neslo a fakt jsem mnel obavy o poraneni hadka.

U male koralovky se mi osvedcil ten papirek z krabicky od leku. Po te kluzke strane se dal kousek mysatka pohodlne posunout dozadu az do jicnu.

Pinzetu jsem kdysi pouzival na otevirani tlamky u vodni zelvy, kdyz jsem krmil sondou. Tam bych asi s papirkem nebo tycinkou nepochodil :-).

Uff, a rozkrmovat jedovate tkanicky... ani predstavit... Ale rad se, b.c, nekdy prijedu podivat a neco noveho se teoreticky naucit ;-).

Jak na to ted koukam - spejle, paratka, kancelarske sponky - tak jsem asi fakt nemehlo. Alespon, ze to hadata rozchodila...

To Xuebao:
Mozna budes met moznost - 2 boulengerii su uz venku (zbytek vypada ze posel)... Tak si zas uziju (loni mi trvala 1 snurka cca 25min kazde 4 dni)...

To Arutha:
Jo, eryxove (a vlastne asi vsichni hadi "bez" krku) museji byt husty... Co pak takove norozmije? ]:)

To VH:
JJ - na zacatku je to desna dr...cka, ale jak se chytnou tak sou popelnice... Jak sem psal - letos pouze 2 prckove (ani sem se este nepodival co je to za pohlavi)... Ale pokud nebude mit SNBak zajem tak budou asi volni :-D

eryxove (a vlastne asi vsichni hadi "bez" krku) museji byt husty...

Mohu potvrdit, dva eryxe krmím už skoro rok a je to nejhorší ze všeho, co jsem kdy krmil, jediné, co mě těší, že nejsou jedovatí, člověk aspoň nemusí dávat takový pozor:-), ty malí kur.. se pořád kroutí dokolečka mezi prstama a zároveň dělají za hlavou "protivlnu" a vydrží jim to celkem dlouho, to je vždycky nadávání... Mnohem lepší než holetem je takový bezkrký tkaničky cpát myší nožičkou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...