Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu s chovem

Jasne v pohode.. nevim jak to myslite s tema vetvema v zime? Pres noc musite dat ale chamika samozrejme i tak domu do jineho flexaria, v noci tam je jeste celkem kosa.. Pri teplote mensi nez 18 stupnu by mohl dlouhodobe i zemrit.. Teploty by mely byt okolo 30stupnu s tim ze na vyhrevnem miste by melo byt tak 35-38 stupnu a dole v terariu tak 25 aby mel chamik ruzny pasma kde se vyhreje pripadne zchladi.. Dalsi vec je osvetleni ale to mate v odkazu nize..
Ja je prepravuju ve faunaboxu (prodavaji celkem levne ve zerimexech, faunabox mam vyplneny ubrousky i po bocich i na spodku - vrsek nechavam volnej a nejlepsi je dat nekam do tmy v aute - napriklad do kufru aby cham usnul a protrpel tak nejmensi mozny stres..
Ovoce ja osobne nedavam protoze mi ho chamici nezerou ale obecne se davaji napriklad jahody, banany - ty jsem cetl ze nadymaji nebo tak neco nebo salat treba i.. Je potreba aby potrava byla primerene velika - zhruba jako pulka hlavy chamika.. Vetsi ne..
Ostatni jsem tady vlastne uz vsechno vypisoval tady http://tera.poradna.net/q/view/171786-terarium-pro -chameleona-jemenskeho?page=r171788#r171788
velmi dulezite je osvetleni, ale to uz si tam vse prectete:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny