Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte výrobce terária

Zdravím, jen co jsem dostavěla terárium pro malou guttku, tak jsem se zařekla, že už nechci nikdy nic stavět :D A protože v blízké době plánuji dalšího hádka, chci se zeptat, zda byste mi mohli doporučit kvalitního výrobce terárií, který však není předražený a dá se s ním v pohodě jednat.
Mám v plánu buď druhou užovku červenou nebo hroznýšovce duhového. Zatím mám s teráriem z osb dobré zkušenosti i když je v provozu zatím jen pár dní, ale chci se zeptat vás, co máte skleněná terária: v čem jsou pro vás lepší či horší než osb? Vyplatí se investovat do skleněného nebo "stačí" osb?

Díky

P.S Praha, její okolí nebo s možností dovézt na jednu z burz v Praze:)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Josef Vávra dobré ceny odvoz až domu kontakt 775406286
bitis 08.11.2011 11:38
bitis
Hlavně bacha na schizofrenního borce z moravy co nabízí OSBčkový terária. :-D Sorry za OT.
Crocodylus 08.11.2011 11:53
Crocodylus
:D Už 3. týden čekám na průchodky k osvětlení.
halaly 08.11.2011 17:00
halaly
halaly- sice jsem měl v plánu ti je poslat, ale jelikož to byla věc navíc kterou jsem chtěl udělat j…
drap-jinde 08.11.2011 18:11
drap-jinde
Drápala, Drápale.. kdyby existoval Bůh, tak by na tebe spadnul meteorit, ty lemple
AbE 08.11.2011 19:22
AbE
Od pana Drápala máme taky terárko a děkuji, už nikdy více. Komunikace hrozná, výsledek nesplňoval na…
Rora 19.11.2011 00:35
Rora
Ikdyž tyto komentáře jsou staršího data, mohou se objevit při vyhledávání společnosti pana Drápala.…
Lin 05.09.2017 22:14
Lin
Reklama se tomu rika, pane D.
lucifer 05.09.2017 22:47
lucifer
Děkuji paní Formánkové za receni, pro pana Lucifera, to opravdu žijete v bludu že bych oživoval 6let… poslední
tomas D. 06.09.2017 14:13
tomas D.

halaly- sice jsem měl v plánu ti je poslat, ale jelikož to byla věc navíc kterou jsem chtěl udělat jen z dobré vůle. tak po těcxh kecech co tady veděš ti je opravdu nepošlu.

Crocodylus - tvoje neustále ubohé narážky mě už opravdu nebaví, nikdy jsem spolu nic neměli, ale evidentně máš semnou problém, tak bych byl rád abys mi to řekl do očí, ve čtvrtek jsem v Praze, tak se ukaž jakej seš hrdina. Kontaktů je na mě dost.

Od pana Drápala máme taky terárko a děkuji, už nikdy více. Komunikace hrozná, výsledek nesplňoval naše očekávání, pan Drápal se nabídl, že pošle část peněz zpět jako kompenzaci, neposlal ani korunu! Terárko nás ve finále vyšlo dráž, než původně mělo a ještě nesplňovalo naše představy. Takže milý pane Drápale, dovoluji si Vás označit jako nespolehlivého a nepoctivého obchodníka a varovat před Vámi případné zájemce.

Ikdyž tyto komentáře jsou staršího data, mohou se objevit při vyhledávání společnosti pana Drápala. Proto sem musím napsat i já svoji zkušenost s tímto milým pánem. Po telefonu opravdu příjemný a zřejmě jednička ve svèm oboru, protože trpělivě poradil. Zboží, konkrétně terárko, dodal dle dohody a je naprosto úžasné. Žádnou zálohu nepožaduje a zboží doveze přímo k vám. Navíc ochotný řidič pomůže přenést do bytu a zaplatíte až po zkouknutí. Takže moje zkušenost: vřele doporučuji a pokud někdo narazíte na nějakou zlou referenci o něm, nevěřte a nenechte se zmást! Formánková Jindra, Blatná.

Děkuji paní Formánkové za receni, pro pana Lucifera, to opravdu žijete v bludu že bych oživoval 6let mrtvý vlákno, na webu kterej je už dávno po smrti s nulovým impaktem? :) Ale díky, přesně kvůli rejpalům jako jste vy, jsme to za 6 let dobudovali do velikosti o které se vám ani nezdá

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru