Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pardalis Ambilobe- Můj Charles a jeho žena

Dobrý den, chtěla jsem se nějakého zkušeného chovatele/lky zeptat na jejich názor ohledně zdraví mého Charleho a jeho ženy. Od té doby, co jsem si oba přivezla tak Charles vyrostl jako z vody, je tak 3x takový..jeho žena sice taky vyrosla, ale ne o tolik. Podle mě jim nic nechybí a jsou spokojení :) Oba se narodili 10.10.
Děkuji za odpovědi i reakce ;)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A co doporucit reptiglo 5.0? ta s emi zda bejt vhodnejsi jak ta desitka nebo se mylim?
nevazsa 06.01.2012 14:11
nevazsa
Ja osobne jsem mel s 10.0 u pardalu problemy. Je to na ne asi uz moc silny, ta 5.0 je urcite lepsi nový
Jaffata 06.01.2012 15:40
Jaffata
Ohledně Repti Glo je tady spousty a spousty diskuzí..po celém netu jsou diskuze pro a proti.Já si vy… nový
Marysha 06.01.2012 15:43
Marysha
Kdyz jsem projizdel pred dvouma rokama net a stavel si terarko pro jemenaka tak jsem docela dost cas… nový
nevazsa 06.01.2012 19:48
nevazsa
O Reptiglo je na netu spousta diskusí, ale je rozdíl, jestli někdo tu desítku doporučuje pro agamu n… poslední
ctvercova1 06.01.2012 20:11
ctvercova1

Ohledně Repti Glo je tady spousty a spousty diskuzí..po celém netu jsou diskuze pro a proti.Já si vybrala tu pro a dokud mě někdo vážně nepřemluví jinou kupovat nebudu.Charles se vybarvuje krásně,teď je zeleno-tykysovýa každý den si všimlu něčeho nového,vůbec nevypadá, že by mu ta žárovka Repti Glo vadila,ba naopak-rád se pod ní vyhřívá ;)

Kdyz jsem projizdel pred dvouma rokama net a stavel si terarko pro jemenaka tak jsem docela dost casu travil po diskuzich a tam vynaseli Repti Glo do nebes a od tech dob co tu nebejvaj trempove, ale Repti Glo tak je uzivam :)) a jsem s nema nad miru spokojenej, ale na chamiky vsichni doporucovali spis tu 5.0 nez desitku tak nevim .... nechci tady rozdavat nejaky rozumny rady pac moc zkusenosti nemam jen neco malo pres dva roky a to jeste s jemenakem, ale uvazuji teda spis jsem rozhodnutej jako dalsiho poridit chovnej par pardalu .... i kdyz dneska jsem narazil na druh furcifer lateralis (kobercovy) a libi se mi celkem taky dost a snad by mel bejt i mensi? jestli se muzu zeptat ty si zacala hned s pardalama? nebo si mela nejakej jinej druh predtim?

O Reptiglo je na netu spousta diskusí, ale je rozdíl, jestli někdo tu desítku doporučuje pro agamu nebo pro pardála. Agama je téměř pouštní zvíře a nároky na UVB má vyšší. Pokud vím, tak nikdo desítku nedoporučuje u pardálisů, ale maximálně u jemeňáka, což je taky rozdíl. Mně to od vás připadá fakt jako zbytečný risk,když znáte i špatné reference, ale jsou to vaše zvířata a je mi to tedy celekm jedno. Píšu hlavně proto, protože toto téma zase vyvolalo pochybnosti u lidí, kteří si u mě chameleony koupili a píší mi na mejl.. Ať nemusím vícekrát zdlouhavě odpovídat, tak prosím aspoň ty, co si ty pardály koupili ode mě, aby zůstali u Reptiglo5 - kompakt 26W. Desítku nebrat. Pokud uvažujete o výbojkách, tak jsou dobré reference třeba na solar raptor. Doporučuju konzultovat s MadMikem. A příště můžete napsat rovnou do diskuse, nemusíte se stydět ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru