Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Venom Defender Snake Gloves

Nedrží, nebo alespoň v těch co jsem měl já (dvojité "svářečcké" kožené rukavice - při zkušební perforací lékařskou jehlou jsem musel poměrně zatlačit, aby jehla projela naskrz. Jednoduché rukavice byly naskrz hned.). Naštěstí je moji hadi tehdá ani jednou "nevyzkoušeli"...

Poradím zejména začínajícím dobrý fígl s chytáním velkých zmijí a chřestýšů. Hada položíte na tlustý molitan (alespoň 10 cm) nebo na postel s pořádnou peřinou. Pak vezmete plexisklo o rozměrech cca 1x0,5 m o tlouš´tce alespoň 0,5 cm. Položíte na hada tak, aby celá přední polovina byla pod deskou (včetně hlavy samozřejmě). Pak na vše rychle přitlačíte rukama a hada tak zatlačíte do podložky a on se nemůže vůbec hýbat. Levou rukou držíte zadní polovinu těla venku (jsem pravák) a pravou držíte desku a přední polovinu hada. Pak pomalu desku posouváte pryč k hlavě. Postupně si zafixujete hada nohama (klečíte na něm) a levou rukou přechytáváte k hlavě (stále podél té desky). Až najednou desku odsunete (vše postupně) a držíte hada za hlavou levačkou a zároveň je od vás zakleklý (nemůže sebou švihnout) a pravou zcela odložíte desku pryč. Vše neustále pozorujete, protože deska je průhledná.

Takto jsem fixoval cca 1,5 m velké arietány, cca 1,7 rhinoceros a téměř dvoumetrové Crotalus "durissus". Nikdy bez jediného rizika kousnutí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny