Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malochov moucnaku - jak na ne? Nejak se nedari.

Uz nejakou tu dobu se snazim udrzet si mensi kolonii moucnaku. Z netu mam nacteno co slo, ale stejne se moc nedari. Jde mi o "spolecny chov", tak aby to bylo produktivni pro tech 6-7 gekonciku (mimo moucnaky dostavaji i nymfy dubii a cvrcky).

Stav viz foto - box, 2-3 cm vrstva smesky ovesne vlocky/strouhanka, v tom jeste hrst kvalitnich psich granuli. Plata od vajicek, 2x tydne nekolik kusu mrkve. Teplota normalni pokojova 22-24°C. Mam tam sice uz nekolikerou generaci moucnaku, ale produktivita je hodne nizka. Je to tak nejak mirne nad udrzeni samotne populace, odeberu z toho 1x za 2 tydny kolem deci. Jinak se tomu rekl bych dari, az na to ze pokud nedam pozor na vyhazovani stare mrkve a trochu to navlhne, hrozne rychle se tam premnozi roztoci a jde to cele do haje...

Divne ze v cca. stejnych podminkach se mi to lomi mnozilo jak blbe aniz bych chtel a jakkoliv se o to staral. V substratu vidim i drobne larvy, brouku je tam okomerne kolem stovky. Budu vdecen za pripadnou radu, postreh co je spatne.


http://tera.poradna.net/file/view/14226-image1-jpg

http://tera.poradna.net/file/view/14227-image2-jpg

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny