Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Praha - Holešovice 5.1.2013

Jelikož se dnes doma nudím a burza je už za týden, zakládám vlákno a ptám se kdo přijede a co přivezete a budete chtít odvézt? Já začnu - můžu přivézt pár Holaspis guentheri (jen na "objednávku") a doufám, že si odvezu samici Uroplatus henkeli a lepidophymu od Meldy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak co? Jaká burza? Co jste si dovezli? Já jen krmení, neprodané longíny, ale vynahradil jsem si to…
Reptimania 05.01.2013 19:51
Reptimania
Tak jak jsi dojel kolego? Ja jeste ted davam pivko u pecivala a cekam na vlak domu. Za mne burza sup…
Roker 06.01.2013 18:44
Roker
V pohodě, co ty? Co tě lákalo?
Reptimania 06.01.2013 19:45
Reptimania
prý tam byli k mání Aspidelaps l.lubricus u nějakého Němce,nevíte někdo,kolik stáli?:-) A nějací jin…
vavres 07.01.2013 01:14
vavres
Jj lubricuse jsem chtěl taky, ale ty ceny byly mimo realitu, trimouši tam byli za 2500kč, což se mi…
Roker 07.01.2013 09:59
Roker
díky oběma za info! Já budu mít doufám právě párek nominátních A.l.l. z další burzy,odchov od českéh…
vavres 07.01.2013 16:20
vavres
ale bacha na to pořád je to Elapidae ;-) případný rafanec by nebyla procházka :-)
Bergi 07.01.2013 16:24
Bergi
vím,jsou to dost rychlé potvory....mazlit se s něma nehodlám,zkušenosti už snad taky nějaký mám:)
vavres 07.01.2013 16:47
vavres
taky je mám doma na takovou zkoušku rozledu a asi ve zkratce, jsou dost lekaví, zároveň zvědaví, nos…
Luxol 07.01.2013 22:29
Luxol
kliďo se rozepiš víc do PM nebo do vlákna o Aspidelapsech -http://tera.poradna.net/q/view/1593-aspid… poslední
vavres 08.01.2013 15:54
vavres

Jj lubricuse jsem chtěl taky, ale ty ceny byly mimo realitu, trimouši tam byli za 2500kč, což se mi zdá taky poněkud moc (kurňa já už jsem jak důchodce v kauflandu :-D )
Ty Naje tam měl borec za luxusní ceny, kaouthie za 800kč, Naja naja dokonce snad za 600kč a ještě tam měl simensisky za podobnou cenu. Ale na toto jsem zatím zkrátka srab... I když u toho stánku mě vehementně přesvědčoval nějaký údajný kamarád prodávajícího že "Kobry jsou úúúplně v pohodě, já jsem šel z gutky rovnou do kaouthie a v pohodě", tak to jsem ještě "zkousnul", říkám si no střelec... Tak mu říkám, "tak dokud je to prcek tak v klidu, no bude to s tebou růst a naučíš se", nicméně odpověď mě usadila na prdel, "Ne, to jsme se nepochopili, já si vzal od kámoše adulta".
Musím se přiznat, že jsem si musel dát pivko aby to se mnou neseklo :-D

díky oběma za info!
Já budu mít doufám právě párek nominátních A.l.l. z další burzy,odchov od českého chovatele,cena bude obdobná,za ty krasavce to určitě stojí:-)
Kobry jsou pěkný,navíc za takový prachy,ale to chce už pořádný zkušenosti...já budu rád,když zatím zvládnu tyhle falešný kobřičky,už po nich bažím dlouho:-)

taky je mám doma na takovou zkoušku rozledu a asi ve zkratce, jsou dost lekaví, zároveň zvědaví, nosit se daj jen na dvou hákách, rychlí určitě, kor po leknutíííí, ale z téra nikdy neměli tendenci vystřelit (nesázel bych na to), spíš bych vyděl jako specifickou vlastnost, že mohou bejt prakticky kdekoliv v téééru nebot jsou furt zavrtaný a i když při krmení projíždím hákem substrát, dokážou bejt i v místech, kde sem to prošmejdil, ajko by jej obplouvaj a uměj to velmi elegantńě a absolutně nepozorovaně, občas se jakoby proháněj po téru, ale kousanec mezi sebou jsem ještě nezaznamenal, ze začčátku byly furt zalezlí, dost nuda, vylejzali jen těsně před zhasnutím žárofffky..., ted už sou rozkoukaný a vždy, když vlezu do hadárny, nějakej vyleze a je na co koukat (sou přecejen roztomilejší než zmije - krom nasicorn, které působí opravdu osobitě)..., kobřej jen když před ně dám myš, žerou úplně vše doposud nabídnuté vhodných rozměrů - teda na závěr dodám že mám subadultní cowlesáky a pps.: je to zajímavé téma, nevím jestli se ale zrovna hodí do špagátu o této burze...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru