Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Rozšíření počtu Rádců

Jako poděkování těm, kteří zde poskytují rady na úrovni i pro usnadnění orientace nováčkům, bylo na poradně před lety zavedeno označení Rádce - každého, komu toto označení náleží, poznáte podle toho, že má v dolní části své ikonky (avataru) hvězdičku a nápis "Rádce".
Protože je zde na Tera větvi poradny těch, kteří radí na úrovni naštěstí mnoho, rozhodli jsme se toto ocenění nově udělit těmto uživatelům:

boa.constrictor, Nery, Melda, bandor, petrš, Naden, luma, lillek, ctvercova1, jaffata, VilemC, lupus, Michal..., Lachesis

Zároveň jim chci poblahopřát a hlavně poděkovat za to, že věnují svůj čas a mnohdy těžce nabyté zkušenosti ostatním.
Díky!

Vlákno úkol splnilo, déle už tu na hlavní stránce viset nemusí. Takže odlepuji. (Uroboros)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky se přidávám ke gratulacím, nebo snad kondolencím? Je to přece jen i zodpovědnost... :-)
Cadaverous 03.09.2013 23:09
Cadaverous
Na terasrazu ted na Kristýně mi bylo od rádců řečeno,že stránka,kde jsou termíny a adresy všech burz…
strastav 04.09.2013 11:19
strastav
Takže co ti vadí? To, že zde má označení Rádce moc uživatelů, nebo to, že ho mají i ti, kteří mají d…
Kurt 04.09.2013 11:59
Kurt
Dobře určitě a určitě jsme i na někoho zapoměli. Nejde o to aby ten rádce nutně musel bejt nejlepší…
cejna 04.09.2013 13:23
cejna
v takovém případě by to mohl dělat pouze a jen Cataphractus Dobře, Ty :-)
boguschak 04.09.2013 13:46
boguschak
Já fakt hvězdičku nechci...Naopak si právě myslím,že tím,že každý druhý bude mít pod obrázkem rádce,…
strastav 04.09.2013 15:40
strastav
To budeš za čtvrt roku navrhovat další,kterým to přijde líto? Pokud máš za to, že moderátorský tým…
Kurt 04.09.2013 15:45
Kurt
No vzhledem k tomu,že víc jak polovinu rádců znám osobně a mám je za super lidi,tak je fakt neshazuj…
strastav 04.09.2013 16:00
strastav
I ve fotbalové jedenáctce je jen jeden špílmachr,a tour de France taky nejede devět lídrů v každém t…
cejna 04.09.2013 16:15
cejna
Dobrá,zařadím se do stáda návštěvníků a všem nově zvoleným rádcům velice gratuluju!!!!A slibuju,že u…
strastav 04.09.2013 16:20
strastav
Právě, že z bezpečí stáda byli vyvrženi s kůží na trh ti rádcové....A je dobře, že to přijali. Kriti…
cejna 04.09.2013 16:23
cejna
Nemůžu to nechat bez komentáře. Já totiž se Strastavem v zásadě souhlasím, zejména s tou stránkou bu…
boguschak 04.09.2013 16:52
boguschak
S tím zvýšením počtu rádců je to samozřejmě super, ale zeptám se. a každý umí něco Nešlo by tedy k…
midloch73 05.09.2013 00:01
midloch73
Že třeba jaffata je přes chamy, lucifer přes agamy a tak? Tak to si myslim, že se pozná tak, že Jaf…
lillek 05.09.2013 11:43
lillek
A podle mě je zase jedno, kdo má jakej obor, protože tak jak tak, třeba v tom osvětlení - bude asi t… poslední
lacerta. 05.09.2013 13:26
lacerta.

Na terasrazu ted na Kristýně mi bylo od rádců řečeno,že stránka,kde jsou termíny a adresy všech burz nejsou přišpendleny proto,že je to zbytečné!!No hlavně že ted všichni víme,že každý,kdo sem denně napíše,může být rádce,ač má třeba doma dvě terárka a nikdy nic neodchoval?!Takže toto je důležitější,než termíny burz,které de fakto dělají nové a nové teraristy???No závěrem,nechci se nikoho dotknout,ale tím,že tady půl milionu lidí bude mít pod nickem cedulku rádce,tím se dle mě tyto stránky nezlepší.Jediná dobrá věc za poslední dobu je ta,že sem přestal chodit Neček.......Jinak samozřejmě gratuluju všech,kdo mají nový titul před jménem....

Takže co ti vadí? To, že zde má označení Rádce moc uživatelů, nebo to, že ho mají i ti, kteří mají dvě terárka? Pokud to druhé, prosím o konkrétní jména. Vybírali jsme tyhle uživatele dost dlouho a já jsem přesvědčen, že jsme vybrali dobře.
Pokud ti jde o to jedno přišpendlené téma, tak jsou tvé obavy zbytečné, bude odšpendleno, jakmile splní svou informační funkci.

Dobře určitě a určitě jsme i na někoho zapoměli.
Nejde o to aby ten rádce nutně musel bejt nejlepší chovatel na světě a odchovával co nejvíc druhů (v takovém případě by to mohl dělat pouze a jen Cataphractus).
Potřeba je, aby už na TP chodil nějakou dobu, byl přihlášený a prokázal nějakou úroveň znalostí.
Proto jsem navrhoval i chovatele, kteří mají třeba jen pár chameleonů, ale něco o nich ví a hlavně sem k chameleoním tématům píší. Je třeba oddělit zkušenější před těmi namachrovanými začátečníky s vodopády.
Strastav: Kdybys byl přihlášen, třeba bys tu hvězdičku měl taky :-). A jedna z mála věcí, co si z kristýny pamatuju, je i to, že jsem ti slíbil, že se k těm burzám ještě nějak vrátíme. Tak se nerozčiluj. Krátkodobý přišpendlení oznámení týkající se chodu TP mají určitě smysl. Toto vlákno už brzy bude odšpendleno.
Luma: Právě kvůli tomu všemu co píšeš jsem tě navrhoval :-).

Já fakt hvězdičku nechci...Naopak si právě myslím,že tím,že každý druhý bude mít pod obrázkem rádce,tak to moc na solidnosti nepřidá....To budeš za čtvrt roku navrhovat další,kterým to přijde líto?Až tady nakonec budu sám bez hvězdičky?A tím,že tady všichni budou mít hvězdu,tak se bude daleko snadněji odpovídat na otázky typu,,proč mi nekaká chameleon?,,proč mi užovka nehamá zeleninu,když myši je mi líto jí tam hodit?,,proč mi nechce varanek jíst okurku,když se cvrčků štítím a do ruky je nevezmu???A ještě jedna připomínka,které nerozumím.Proč se zamkne vlákno,když se stejně nevymaže a zasírá celej řádek?Radši kdyby denně bylo pět řádků,kde se člověk něco dozví,než 20 nesmyslů,povětšinou se zámkem.A stránky s burzama na straně 28.....Já si fakt nepamatuju,jestli se burza třeba v Hradci jmenuje Akva tera flora,prodejní výstava nebo třeba exotika,tak to trvá,než to najdu...No to už jsme ale zase na začátku....

To budeš za čtvrt roku navrhovat další,kterým to přijde líto?

Pokud máš za to, že moderátorský tým řešil udělení hvezdiček na základě toho, že by to bylo někomu líto, pak si to, co psal cejna, přečti znovu.
Vadí mi, že tu ty, kteří toto označení mají, shazuješ.

No vzhledem k tomu,že víc jak polovinu rádců znám osobně a mám je za super lidi,tak je fakt neshazuju...Přeju jim to,i když věřím,že se kvůli tomu nezmění:-):-)Jinak je mi celkem jedno,jestli má pod obrázkem někdo hvězdu nebo né,pokud budou jeho odpovědi ok,bude u mě borec a hotovo....Stejně už to tak většina lidí má rozdělené...A jiný názor jsem napsal jen pro to,že mi přišlo nesmyslné blahopřát jako ostatní,když mi k tomu nepřijde důvod...Pokud bylo rádců pět,tak jsem si říkal,, ááá,to bude machr,,ted už se z toho stal naprosto všední titul....I ve fotbalové jedenáctce je jen jeden špílmachr,a tour de France taky nejede devět lídrů v každém týmu....

I ve fotbalové jedenáctce je jen jeden špílmachr,a tour de France taky nejede devět lídrů v každém týmu....

Přesně tak. Ale jeden špílmachr bez mančaftu je ztracenej. Právě proto má taky fotbalovej tým na soupisce kolem 20 hráčů. Stejně tak v cyklistice je jeden lídr, ale bez pomoci týmu neudělá nic.
No a ta TP je (nebo spíš měl by být) taky tým. Tým sestávající se z lídrů (Admini), členů "základní jedenáctky"- Modi (obrazně řečeno, nemusí jich být 11). Pak členů širšího kádru - rádci a v neposlední řadě návštěvníků - návštěvníci :-) (bez kterých by to všechno bylo zbytečný).
Edit: Pokulhává to snad jedině u těch modů, páč ti ani z podstaty věci nemusí mít takové znalosti, jako by měli mít ti rádci (proto to taky můžu dělat :-)).

Právě, že z bezpečí stáda byli vyvrženi s kůží na trh ti rádcové....A je dobře, že to přijali.
Kritizovat něco je jednoduchý. Ale poradna byla v prdeli a tak se aspoň z posledních zbytků sil snažíme postavit ji trochu na nohy. Ne všechno se třeba povede, ale určitě jsou už některé změny k lepšímu pomalu vidět. A dokonce už i ty burzy máš přišpendlený :-).

Nemůžu to nechat bez komentáře. Já totiž se Strastavem v zásadě souhlasím, zejména s tou stránkou burz, kterou tady už kdekdo připomínal - podle mě by měla být přišpendlená. Aspoň mi to tak už delší dobu vyhovuje, že ji nemusím hledat jak svatební pes pokaždé, kdy se potřebuju podívat na stránky nějaké burzy (pamatuju si z hlavy jen Prahu a Hamm).
K rádcům - tady je to ošemetná věc. Kde je nějaký počet, aby si jich lidi vážili, a kde je počet, kde se to zvrhne, že si řeknou, že je rádcem vlastně každý, kdo už byl s módy někdy na pivě. Na druhou stranu těch věcí, ve kterých je třeba radit, je taky spoustu, a každý umí něco. A z vlastních postřehů musím módy pochválit, protože si myslím, že vybrali ty, jejichž rad si osobně vážím a myslím si, že vědí co píšou. Asi bych ty řady už výrazně nerozšiřoval, aby jich nebylo moc. A hlavně - rádci samozřejmě sami svým vystupováním potvrdí či vyvrátí svou kvalitu atd. A je to občas těžké, taky s jedním zvláště hovadským exemplářem jednám slušně, i když jako obyčejný návštěvník bych ho už dávno poslal do pr.ele ;-)

Že třeba jaffata je přes chamy, lucifer přes agamy a tak?

Tak to si myslim, že se pozná tak, že Jaffa radí hlavně u chameleonů (popř. některejch hadů) a Lucifer zase u agam, stačí otevřít 3 vlákna a je to celkem jasný. Nemám pocit, že by někdo z rádců měl za každou cenu potřebu radit v obĺastech, o kterejch nemá páru.

A podle mě je zase jedno, kdo má jakej obor, protože tak jak tak, třeba v tom osvětlení - bude asi těžko někdo radit nějakej nesmysl ne? Může se to lišit v názoru na to, co je lepší, ale nejspíš to tak jak tak bude fugovat (maximálně do toho vpadne luma s nějakým videem :-D).
Navíc - když se na to střízlivě podíváme - tak na 90% dotazů o chameleonech už tu dokáže odpovědět i někdo, kdo chámíka v životě neviděl - protože se to donekonečna opakuje. Napsat, že chameleon nepotřebuje vodopád zvládne stejně tak dobře Jaffata, jako někdo "od agam".
A přesně - když přijde zásadní dotaz na něco náročnějšího, tak tam nebude mít potřebu dávat rady někdo mimo mísu ne?

Zpět do poradny Nahoru