Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výstava hadů na Stanici přírodovědců v Praze na Smíchově

1. Naprostý základ jakéhokoliv chovu želv, všude napsaný, několikrát probíraný včetně teraporadny je ten, že větší želva může menší ukousnout hlavu a NESMÍ BÝT SPOLU CHOVÁNY. Vy jako pracovník, který učí mladou generaci správným návykům byste to měl vědět, předávat dále a "instituce" by měla vytvořit nejlepší podmínky pro předání správných informací a návyků.

2. Základ chovu všech zvířat, opět všude napsaný, několikrát probraný na teraporadně je ten, že zvíře musí mít úkryt!

3. Z hlediska vody bych doplnil to, že jsem tam viděl potrhanej svleček, ale to není zásadní a voda v dané míře netýrá zvířata.

4. Kachličky, velikost, stav terárií je krom uvedeného maximálně vpohodě, nepsal jsem, že na kachličkách se nedá chovat zvíře, někdy to je dokonce lepší.

5. No a co že jinde to je horší. Pokud někoho zmrzačíš, taky u soudu nepomůže argument že jinej vraždí tak se fofrem vzpamatovat.
--------
Jediný, co tady je reálný napsat tak to, že to bude napraveno, věci typu, ještě to je OK, může to být horší fakt jako ne, to at dělá někdo, kdo si koupil svýho prvního křečka.


A pro lidi, co neznají Google, takovou krásnou věc, která je schopná vyhledat zákony země, dle kterých se upravují spory jsem si dovolil kratší výtažek. Upřímně mi je jedno, co někdo jinej za týrání považuje. Pokud zákon zní takto, řídí se chování a jednání takto. A instituce, která vychovává novou generaci a přispívá na ni město, tzn. moje daně, bude zákony dodržovat a nebude učit další lidi je porušovat.
Výtažek ze zákonů:
Zákon České národní rady č. 246/1992 Sb.
na ochranu zvířat proti týrání,
novelizovaný Zákonem ČNR č. 162/1993 Sb.
§ 4
Za týrání se považuje:
j) vyvolávat bezdůvodně nepřiměřené působení stresových vlivů biologické, fyzikální nebo chemické povahy,
k) chovat zvířata v nevhodných podmínkách nebo tak, aby si sama nebo vzájemně způsobovala utrpení,

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny