Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Úpadek teraporadny?!

Ahoj
Již dlouhou dobu tu pročítám teraporadnu (jsem na tom skoro závislí) baví mě dozvídat se nové věci. A poslední dobou mi přijde že už tu není tak živo jako dříve. Více blbých dotazů a méně rádců alespoň tak mi to připadá. Myslím si že je to velká škoda. Doufám že si někteří lidé toto přečtou a zamyslí se nad tím. Bohužel výsledek je takový že se tu řeší blbosti a nedostane se na lidi kteří vážně potřebují. Co si o tom myslíte vy?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Taky musím napsat něco konstruktivního k tématu a nějak to hezky shrnout. Bla, bla, bla, bla... To j…
Uroboros 14.09.2014 21:20
Uroboros
Uro - tak jak píšeš, to jistě chápou i ostatní, ale já například jsem tu poznal pár báječných lidí.…
luma 14.09.2014 21:38
luma
Chlapci neřešte to. Tohle je úděl prakticky všech dotazů na internetu - každý dementní dotaz vždycky…
RITCHI 14.09.2014 22:16
RITCHI
Mate pravdu, kucii, uz je tu natyckovano dost. :-D Budu zlej nedemokrat, coz stejne jsem a zamknu to… poslední
Radar14 14.09.2014 22:42
Radar14

Taky musím napsat něco konstruktivního k tématu a nějak to hezky shrnout. Bla, bla, bla, bla... To je k tématu asi tak vše. Naprosto všichni tu plýtváte časem, obdobných témat je tu několik a slovně blít se v nich dá do nekonečna, stejně to nemá žádný význam.

Chlapci neřešte to. Tohle je úděl prakticky všech dotazů na internetu - každý dementní dotaz vždycky vyvolá rozporuplné reakce. Někdo to holt zkousne, a snaží se zodpovědně odpovědět, což většinou vyvolá vlnu dalších, ještě imbecilnějších dotazů a reakcí. Jiní si bohužel neodpusí jedovatou odpověď, a pak se celé vlákno zvrhne v hádku, případně urážení jeden druhého. Ale většina "normálních lidí" na dementní dotazy naštěstí vůbec nereaguje... ;-)

Zpět do poradny Nahoru