Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Gekončík noční - krmení, barva

Zdravím, máme doma skoro měsíc gekončíka nočního, kterého jsme pořídili na chovatelské burze.. Bohužel se nám o něm nedostalo žádné podrobnější info. Ačkoli opravdu hodně studuji, abych se o něj co nejlépe postarala, nemohu přijít na to jakou barevnou mutaci ten náš drobek má :-) Je tu někdo, kdy by věděl?
Dále by mě zajímalo, jestli je normální, aby se přede mnou "styděl" při jídle, přede mnou prostě nikdy nebaští.. Nemohu říct, že by se mě bál, klidně mi vleze na ruku a nechá se chvíli "hladit". Pinzeta nepřipadá v úvahu a cvrčky nebo červíky sní jenom, když je v pokoji nikdo není... :-D Přejde to časem, až trochu povyroste? Nyní váží kolem 11g (typuji, že bude starý maximálně 3 měsíce?) :-) Některý den třeba nesní vůbec nic, to je taky v pořádku? :-)

Předem všem moc děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Je to jeste "mimino" tak ma zatim vybarveni mladete, bude to urcine nejaky albin (nema cerny pigment…
lucifer 25.06.2017 22:43
lucifer
Teda, kecam. Co jsem se dival na foto mych mrnat z minula, tak takhle by mohlo vypadat nejake hypo -…
lucifer 26.06.2017 07:23
lucifer
Bezva, děkuji moc za rady. Bude se mít jako v bavlnce. :) Jsem zvědavá, jaký nakonec bude. Pravda je…
Axlaa 26.06.2017 11:32
Axlaa
Bude to nejspíš tremper albino :) poslední
tee-gecko 29.06.2017 14:02
tee-gecko

Je to jeste "mimino" tak ma zatim vybarveni mladete, bude to urcine nejaky albin (nema cerny pigment), vic bude poznat az povyroste. A protoze je to jeste male mrne, netahal bych ho vubec ven z terarka a nestresoval ho, ani co se krmeni tyce. Fakt bych se snazil mu doprat klid, to ze nezere "z ruky" neni dulezite. Vek - tipnul bych tak max. do 2 mesicu, ale treba se pletu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru