Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pagekon - lignocel na pozadí

Ahoj, chystame si pořídit pagekona, terarko už máme, teď řešíme pozadí. Dneska jsem viděl pěkný návod na jeho tvorbu na youtube ( https://www.youtube.com/watch?v=svEB0eTe5Cg). Chlapík pozadí udělal z pěny a natřel silikonem a obalil lignocelem. Nemuže ten lignocel něčemu vadit ? Vím, že jako substrat vhodny neni, proto použiju klasickou rašelinu, ale nalepeny na pozadí mi přijde docela OK. Krmit na pozadí nebudu, takže by ho pagekon pozřít neměl.

- Rád bych se ještě zeptal, viděl jsem jak někteří lidé používají ve svých terariích keramzit jako drenažni vrstvu nad kterou davaji klasicky substrat. Má cenu dělat tuto drenažni vrstvu ? Jedna se o torpicke vlhke terarium, budu rosit 2x denně a v terarku bude několik živých kytek. Díky
[0bPUP3V.png]

Předmět Autor Datum
Dovolim si svuj ciste soukromy nazor - jakekoliv takovehle nasakave pozadi pro pagekony je nesmysl.… poslední
lucifer 19.01.2020 10:00
lucifer

Dovolim si svuj ciste soukromy nazor - jakekoliv takovehle nasakave pozadi pro pagekony je nesmysl. Hlavne nepujde nijak rozumne ocistit az ho pokadi. Lignocel je vseobecne zlo, nicmene - je jedno jestli ho nahradite necim jinym, cokoliv co nejde jednoduse ocistit od kakancu je spatne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru