Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dopadla marginata a poděkování.

:-DZdravím všechny želvaře a lidé okolo želv.Před časem jsem měl problém s tří letou marginátou nežrala byla apatická a zalepené oči po vyšetření u pár veterinářu kde všichni chtěli jen píchat atibiotika a vitaminy jsem se obrátil přes internet na zkušenější želvaře.Odpovědel my pan Jetmar(KHOR)kde my radil co mám zkusit a jak na to.Jak sám řekl u želv je to na dlouho každé lečení ale podařilo se je to dva a pul měsíce po prvnim zjištění že není něco v pořádku se želvou.V dnešní době už je želva zpět ve výběhu a čilá ještě víc než když jsem jí koupil.Želv vlastním víc a už pár let se okolo nich motám.Zatim jsem nemusel žadnou léčit a tak jsem nevěděl co vubec s ní.Letos jsem se dočkal i mladých od stepních je to nadherná odměna vidět ty prcky jak se klubou a pak i rostou příroda je mocná čarodějka ale nic s toho by se my nepodařilo bez rad a zkušeností těch zkušenějších.Tak že mockrát díky pane JETMAR(KHOR) ale i těm ostatním jako je sysel, krokodýl a ty další!!!!!![/b]A doufám že nám budete dál radit a pomáhat jako do ted. Ješter(lukas);-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No teda!::) Argumenty jsou opravdu zdrcující. Tak se asi nedá svítit a budeme se do toho muset pusti…
KHor 10.08.2007 08:11
KHor
Paráda! Tak táto reakcia vo mne vyvolala nesmiernu radosť a už vidím, ako sa usmievajú všetci ostatn…
Grétka 10.08.2007 08:21
Grétka
Super, super, veľa šťastia pri písaní!!!:-) nový
Redrum 10.08.2007 09:12
Redrum
Taky jsem NADŠENÁÁÁÁÁÁÁ, jupííííííí ]:):-D nový
Eliss 10.08.2007 10:41
Eliss
:-)Super!!! Prosim zarezervovat minimalne tri vytisky ( mam velikou a zelvam naklonenou rodinu;-))!… nový
nikoltall 10.08.2007 11:04
nikoltall
Ahoj, jsem moc rada, ze KHor souhlasil, stejne jako, ze nejsem jedina, kdo by do tohohle podniku sel… nový
Zofie 10.08.2007 11:09
Zofie
Nestačim se divit :-? k čemu jste se tu až dostali z mého poděkování.Jen doufám že se dozvím kde zak… nový
JEŠTĚR 10.08.2007 18:49
JEŠTĚR
Teda souhlasím,že masáž na KHORa byla solidní,neměl asi jinom možnost než předběžně slíbit.Každopádn… nový
zuzi 12.09.2007 20:37
zuzi
Ahoj všichni želvaři. Ctěl bych se zeptat,jak to vypadá s tou želví knihou.Vím,že ted máte plno jiný… poslední
Melda 16.01.2008 18:56
Melda

No teda!::) Argumenty jsou opravdu zdrcující. Tak se asi nedá svítit a budeme se do toho muset pustit. Pokud se jedná o mě, tak seriózně a na plné pecky se mohu této bohulibé činnosti věnovat tak od konce října (želvy a želvata půjdou do hajan) Nemyslím ale, že by to bylo na škodu, získá se prostor pro nastínění jednotlivých témat a pořízení kvalitní fotodokumentace. Také všichni zjistíme, zda se nejedná jen tak o nějaké momentální hnutí mysli. Bude nutné se zaměřit pouze na Testuda, Geochelone, Pyxis, Malacochersus, možná snad i Chersina. Je fakt, že těmito rody se budeme moci zabývat dost podrobně. S polomokrými a mokrými želvami mám však pouze všeobecné zkušenosti. Opisováním neověřených informací o těchto želvách bychom se dostali přesně tam, kam bychom asi nikdo nechtěli. Takže to je asi tak vše. Pokud máte někdo ze zúčastněných možnost zajímavých "krásných" fotek nebo fotek tématicky zaměřených, bylo by dobré se podívat kde jsou a trošku je oprášit, případně něco zajímavého cvaknout.
V každém případě děkuji všem za důvěru a doufám, že společnými silami zabráníme tomu, vyplodit fádní a nezajímavou, tuctovou příručku, ale něco co opravdu želvám a chovatelům pomůže.

Nestačim se divit :-? k čemu jste se tu až dostali z mého poděkování.Jen doufám že se dozvím kde zakoupit tu knihu :-D.Je pravda že kolikrat se člověk v kníze dočte takové nesmysli že by někomu rozbil :x:. tak držim palce at to dopadne a doufám že budeme informování o stavu knihy.Jinak omluva khorovi zato jestli mně ted prokliná ]:( že jsem to spískal já.ALE v tom nejedu.A poděkování ostatním zato že ho ukecali!!!:-D:-D:-D

Teda souhlasím,že masáž na KHORa byla solidní,neměl asi jinom možnost než předběžně slíbit.Každopádně se přikláním k názoru,že je to SUPER a doufám,že pokud se to opravdu zrealizuje,tak se to dozvíme,než to bude rozebráno.Protože to na beton rozebráno bude.:))Takže psaní zdar!!! a pevné nervy s námi všemi :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru