Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Vtip pro odlehčení II

No první téma už bylo dost zasekaný, ale u těch posledních vtipů jsem se dost pobavil.....
tak taky přiložim něco ze svýho zlatýho fondu....

Exprezident Clinton se rozhodne, že bude přednášet na univerzitě. První den říká studentům: "Jsme svobodná země, ptejte se mě, na co chcete." Přihlásí se student Smith: "Mám dvě otázky. Za prvé, byla válka v Iráku nevyhnutelná, a za druhé, jsou USA připraveny použít jaderné zbraně?. Vtom zvoní, je přestávka. Po přestávce se přihlásí student Harrison: "Mám čtyři otázky, za prvé, byla válka v Iráku nevyhnutelná, za druhé, jsou USA připraveny pužít jaderné zbraně, za třetí, proč byla přestávka o 30 minut dříve než normálně, a za čtvrté, kde je student Smith?

Do krokodýlova jezírka chodí žába na ryby. Krokodýl se kvůli tomu hněvá a v duchu si poví: "Zeptám se žáby, jestli mi chodí na ryby. Když odpoví, že ano, sežeru jí, protože je drzá a když odpoví ne, sežeru jí taky, protože lže. Na druhý den si hlídá krokodýl svoje jezírko a když přijde žába, ptá se jí:
"Žábo, chodíš mi na ryby? "
Žába se na něj podívá a povidá:
"Víš co krokodýle, běž do prdele!"

Potká medvěd lišku: "Hele liško, nechceš zmlátit zajíce?" "No tak dem na něj, ale jak to vlastně uděláme?" "No tak třeba když bude mít čepici, tak ho zmlatíme že jí má, no a když jí nebude mít, tak ho zmlátíme, že jí nemá" Potkají zajíce : "Ahoj zajíčku. Kde máš čepici?" "Nemám..." tak ho seřežou do krve. Druhej den se to opakuje, a tak i třetí a čtvrtej den liška říká, že je to už ohraný: "Tak teda, já vím, že zajiček kouří. No tak když bude mít cigára s filtrem, tak ho zbijeme, že má s filtrem. No a když bude mít bez filtru... však to znáš..." Potkají počtvrté zajíce: "Ahoj zajíčku. Máš cigarety?" "A chcete s filtrem nebo bez?" V tom ho začne medvěd mlátit do obličeje a řve: "Kde máš čepici, ty hajzle..."

Hlášení TV novin: Dnes se v poklidném skotském městečku vyboural taxík... všech 43 cestujících utrpělo jenom lehká zranění!

- Pane Paroubek, rychle, vstávejte!! Na pana prezidenta byl spáchán atentát!! - Cože?? Vono už je půl sedmý ?!?!

no pro začátek by to stačilo :puff:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To se takhle jednou vsadí Rus, Američan a Čech, kdo vypije litr whisky, vydrží soulož s eskymačkou a…
odpadlik 08.08.2008 21:52
odpadlik
:-D:-D:-Dten s eskimackou je dobry:!::-D:-D:-D poslední
Piarista 08.08.2008 21:58
Piarista

To se takhle jednou vsadí Rus, Američan a Čech, kdo vypije litr whisky, vydrží soulož s eskymačkou a bude mít odvahu podat ruku medvědovi.
První jde Rus. Lízne si whisky, a protože je zvyklý jenom na vodku, okamžitě je mrtev.
Druhý jde Američan. Whisky vypije bez problému, ale když se podívá na tu eskymačku, udělá se mu špatně a omdlí.
Jako poslední jde Čech. Whisky vypije, trošku to s ním zatřepe, ale je O.K. Potom vleze do jeskyně. Z jeskyně se za chvíli začne ozývat strašlivý řev a rámus. Potom Čech vyleze, celý špinavý a podrápaný a ptá se:
„Tak kde je ta eskymačka, co ji mám podat ruku???“

Zpět do poradny Nahoru