Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problémy se svleknutím

Ahoj ,

mám dotaz,moje regiuska se před třemi týdny svlékla,svlečka nebyla vcelku,spíš potrhaná,před týdnem se začala svléká podruhé a opět s potrhanou svlečkou . K dnešnímu dni je svlečená tak na 1/2 , mám ji nechat být a nebo to nějakým způsobem řešit ? Nejedná se třeba o nějaký zdravotní problém ? Nedostatek vitamínu či tak ? Děkuji všem předem za odpověď ... :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Teraz nám jeden vet z Kežmarku poradil že máme kúpiť v lekárni 3% peroxid.namočiť do toho vatovú tyč…
Hixi_7 07.01.2009 17:06
Hixi_7
Podle toho co píšeš s tlamou nic nemá a otevírá jí, protože má problémy s dýcháním. Hadovi bych otev…
Sharkie 08.01.2009 17:20
Sharkie
Sharkie: Ono to u těch importů regiusek v 99% nachlazení není, je hezké, že chceš pomoci, ale může j… poslední
krokodýl 02.04.2009 16:40
krokodýl

Teraz nám jeden vet z Kežmarku poradil že máme kúpiť v lekárni 3% peroxid.namočiť do toho vatovú tyčinku a vytrieť mu s tým pusu.A že keď sa to nezlepší tak máme prísť a dá mu injekciu alebo antibiotický výplach.Myslíš že to bude stačiť?

Podle toho co píšeš s tlamou nic nemá a otevírá jí, protože má problémy s dýcháním. Hadovi bych otevřela tlamku a podívala se, jestli je tam všechno v pořádku. Sliznice je světlá, růžová, žádné fleky, nic divného. Pokud je to tak, tak je třeba léčit něco jinýho. Mně přijde, že by to mohlo být nastydnutí v ranné fázi. Už sis pročetl příspěvky na téma nastydnutí, nachlazení, zápal plic? Prostuduj to a sám poznáš jestli se tě to týká. Neotálej, postupuje to rychle a mohl bys přijít o hada. Není had v průvanu? Nenastydl někde? Netaháš ho ven do chladné místnosti? Nevenčíš ho někde na studeném podkladu, i když je místnost vytopená? Přemýšlej. V příspěvcích o nastydnutí se píše o vitamínu C a jiných vitamínech jako podpoře léčby...

Sharkie: Ono to u těch importů regiusek v 99% nachlazení není, je hezké, že chceš pomoci, ale může jít a zřejmě půjde o něco jiného a závažnějšího - zánět dýchacích cest začínající na sliznici tlamy, který může přerůst v ulcerativní nebo též nekrotickou stomatitidu, tzv. hnilobu tlamy, takže bych to spíš viděl na toto vlákno;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru