Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anolis sagrei

Včera jsem si na živé exotice pořídil pár anolise sagrei mam je v teráriu 60 d x 40 š x 60v ,jako podklad mam rašeli smíchanou s pískem ,mam tam fikus benjamina,ficus pumila ,různé větvičky,jako žárovku mam kompakt 9w v květináči v jiném vláknu jsem posílal fotky jak se mi pářili ,totiž včera se mi pářili 2 x je možné ,že je už samička březí má tak 10cm ,sameček cca 14 cm.
Potom by mě zajímalo jak samičku rozkrmit sameček vpořádku jí včera mi sežral 1 cvrčka ,samička taktéž jednoho ,dnes mi sameček snědl 5 cvrčků a ještě jednu mouchu , samička nic ,bojím se aby to nedopadlo stajně jako s rhampheleonem který mi nechtěl jíst a zemřel oba jsou to import samička i sameček .Za případnou odpověd děkkuji , s pozravaem jakub .
Změna předmětu, původně: anoli sagrei (halapremek)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, rád bych využil tématu a zeptal jestli tenhle druh anolise může žít v teráriu o velikosti…
neo2502 02.01.2015 14:16
neo2502
30x30x60 stačí uplně v pohodě. těch 20cm mají někteří opravdu velcí, staří samci s celým ocasem, kte… poslední
Aurifer 02.01.2015 21:16
Aurifer

Dobrý den,
rád bych využil tématu a zeptal jestli tenhle druh anolise může žít v teráriu o velikosti 30x30x60 (d,š,v),na internetu jsem se dočetl, že někteří chovatelé chovají páry těchto anolisů i v menších teráriích , ale vzhledem k tomu že jejich velikost je prý až 20 cm mi takové rozměry k chovu nepřipadají reálné. Je tedy pravda, že je lze chovat v tak malých teráriích?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru