Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama zavírá oko

Ahoj, před několika týdny jsem si koupila agamu. Všimla jsem si, že sem tam zavřela levé oko. Teď to dělá čím dál častěji, má ho víc zavřené než otevřené. Oko vypadá normálně, nehnisá. Je to normální? Nebo něco s očkem má? Jinak se chová normálně.

Děkuji za pomoc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moje 7 měsíční agama má stejné symptomy, akorát navíc nežere. Co se týká UVB používám Hagen Exo Terr… nový
hansikii 09.02.2020 20:28
hansikii
Dobry den. Agamaka jsme dovezli domu pred mesicem. Je mu 5 mesicu. Zaviral jedno oko, ted uz i druhe… nový
Giivi 28.04.2020 10:09
Giivi
13W Reptile UVB 200 je celkem slaboucky zdroj ktery bezne pouzivam v male odchovne pro mrnata, jsou… poslední
lucifer 28.04.2020 13:39
lucifer

Moje 7 měsíční agama má stejné symptomy, akorát navíc nežere. Co se týká UVB používám Hagen Exo Terra Reptile UVB200 25W intense. Agama má k ní přístup tak na 7 cm +-. V úterý jedu navštívit veterináře, kdyby ale měl někdo nějakou radu, tak ho uvítám.

Dobry den. Agamaka jsme dovezli domu pred mesicem. Je mu 5 mesicu. Zaviral jedno oko, ted uz i druhe. Zavira i v ukrytu a i v klidu, kdyz je mimo terarium. Zere, vylucuje, beha si po byte ... vypla jsem UVB, uvidime. Domlouvame navstevu u odbornika na plazy. Zvazuju nakup u Lucky Reptile (dle vyse uvedeneho). Pripadne dalsi rady uvitam. UVB nyni Reptile UVB 200 13W od ExoTerra.

13W Reptile UVB 200 je celkem slaboucky zdroj ktery bezne pouzivam v male odchovne pro mrnata, jsou od toho bezne kolem 10cm, i mene - a nikdy nebyl zadny problem. Agama nema behat po byte, ale byt v terariu. Jsou doulezite podminky, vseobecne teplota, intenzita osvetleni. Foto teraria a agamy by se hodilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru