Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firma Teraechis

Dobrý den,
Zajímá mě jaké máte zkušenosti s firmou teraechis vyrábjící teraria a komponenty k nim. Jaká je Kvalita poměr cena, spolehlivost atd. Předem dík za případné informace.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Osobní zkušenost nemám, ale z doslechu je to na jedničku. Já si vše dělám sám, ale tady bych se nebá…
luma 14.03.2010 16:12
luma
Ahoj všichni, obvykle jen pročítám fora, ale tady si neušetřím pár poznámek. Od pana M. jsem si nech…
Crocodylus 06.04.2010 22:46
Crocodylus
Probůh. To si neuvědomíte ani po letech, že když změníte nick, tak Vám IP zůstane?
halapremek 06.04.2010 23:11
halapremek
Dobrý den, bohužel s těmi brouky a hmyzem mám stejnou zkušenost... Budu muset celý substrát vyhodit… nový
Moor 10.12.2013 19:33
Moor
Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit někoho kdo je na teraechis úrovni (vím, tohle bude doce… nový
Squam 31.12.2014 18:11
Squam
Ahoj lidi. Tak já se také přidám. Já osobně mám od této firmy 2 terárka, další 2 mají kolegové z prá… nový
cofe 01.01.2015 17:25
cofe
Zdravím, chtěl bych se tady zeptat, jestli nevíte, zda fa Teraechis ještě funguje? Posílal jsem jim… poslední
huňas 19.04.2017 20:21
huňas

Ahoj všichni, obvykle jen pročítám fora, ale tady si neušetřím pár poznámek. Od pana M. jsem si nechal udělat 2terária a ani s jedním jsem nebyl spokojen. Jedno bylo komplet zařízené pro python regius a druhé plazy. To první bylo hezké asi dva dny. Potom začali ze substrátu vylézat jakési mušky, brouci a jiný hmyz. Celý substrát šel do koše, a nahradili jej bukové štěpky. K pozadí mám také výhrady, protože vytvořená plastika dopřála mojí krajtě takový protor k zachycení, že jsem měl velké problémy ji vytáhnout, když jsem s ní potřeboval manipulovat. Vždycky se mi někde zaklínila a násilným "vytažením" ze zaklíněných skulin jsem jen riskoval poranění hada. Zhruba po dvou dnech začala problikávat žárovka a nakonec přestala svítit úplně. Netuším, zdali je pan M. kvalifikovaný elektrikář, a má vůbec oprávnění sestavovat elektrická zařízení (já ano), ale to tady není podstatné. Prostě byla vypálená objímka od přechoďáku. Po výměně objímky jsem musel ošetřit lankový vodič proti rozeklání (elektrikáři tuší letování, nebo dutinky pro lankové vodiče), a po utažení kablíku pod šroubky ještě lanko zakápnout silikonem, aby váha objímky a květináče nevisela jen na spojích lanko-šroubek.
Obdobné ošetření elektroinstalace neminulo i druhé terárium.
Když pominu 7letou praxi s chovem různých zvířat, a pominu i to, že terária s pozadím pana M. jsou velmi těžká a řezané sklo je ledabile opracované, nebyl jsem celkově spokojen s chováním pana M. Pokud mu pochválíte jeho práci, tak ok. Když jsem se ale ozval s dotazem proč terárium stojí tolik, pan M. mi docela nevybíravám způsobem vysvětlil, co tam všechno musí být... no nevím. O nějaké reklamaci nechtěl pan M. ani slyšet. Po dvojím upomenutí vždy stejná výmluva na časovou zaneprázdněnost. Takhle by se člověk co chce prodat svoji práci chovat neměl.

Kdyby měla firma T. stovky spokojených zákazníků, pak by asi neměl pan M. zapotřebí pracně obhajovat svoji práci. Pročítat recenze a hájit se, napadat nespokojené zákazníky a ospravedlňovat se.

Tyto řádky je moje zkušenost asi za 10000. Internet je veřejné médium, takže postřelená husa se nejspíš ozve.
Tohle ale není výzva k debatě, jen moje zkušenost. Proto prosím, aby nikdo necitoval můj příspěvek a nevpisoval velkým písmem své názory, kterými by bagatelizoval můj příspěvek. :-)

Ahoj lidi.
Tak já se také přidám. Já osobně mám od této firmy 2 terárka, další 2 mají kolegové z práce. Pro dvě jsme jeli osobně na firmu. První dojem paráda. Pomoct s naložením, cena dle domluvy, termín též dle domluvy a dokonce jsme se mohli podívat i na zvířata. Po nějakém čase můžu říct, že všechna terária fungují jak mají, agamám, řasnatcům a hroznýšovi se daří dobře.
Za mě velká spokojenost a poděkování.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru