Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Úpadek teraporadny?!

Ahoj
Již dlouhou dobu tu pročítám teraporadnu (jsem na tom skoro závislí) baví mě dozvídat se nové věci. A poslední dobou mi přijde že už tu není tak živo jako dříve. Více blbých dotazů a méně rádců alespoň tak mi to připadá. Myslím si že je to velká škoda. Doufám že si někteří lidé toto přečtou a zamyslí se nad tím. Bohužel výsledek je takový že se tu řeší blbosti a nedostane se na lidi kteří vážně potřebují. Co si o tom myslíte vy?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Průběžně pročítám celé vlákno a...není už načase to zamknout??? Další vývoj tohohle vlákna je už pře…
V.R. 14.09.2014 20:15
V.R.
Až to bude nějaká velká divočina tak to klidně zamknu. Pokud to uděláme teď tak jediná reakce bude,…
cejna 14.09.2014 20:24
cejna
Jak to tu pročítám, musím uznat že patří velká poklona všem rádců, módů a adminům :) dá se na to říc… nový
Terapokec 14.09.2014 20:58
Terapokec
Taky musím napsat něco konstruktivního k tématu a nějak to hezky shrnout. Bla, bla, bla, bla... To j… nový
Uroboros 14.09.2014 21:20
Uroboros
Uro - tak jak píšeš, to jistě chápou i ostatní, ale já například jsem tu poznal pár báječných lidí.… nový
luma 14.09.2014 21:38
luma
Chlapci neřešte to. Tohle je úděl prakticky všech dotazů na internetu - každý dementní dotaz vždycky… nový
RITCHI 14.09.2014 22:16
RITCHI
Mate pravdu, kucii, uz je tu natyckovano dost. :-D Budu zlej nedemokrat, coz stejne jsem a zamknu to… poslední
Radar14 14.09.2014 22:42
Radar14

Průběžně pročítám celé vlákno a...není už načase to zamknout??? Další vývoj tohohle vlákna je už předem jasný. Pár jedinců si tu bude honit ego a plivat na ostatní, zbytek slušných se mu to bude snažit vysvětlit. Pak potupně odpadnou a bude se tu mezi sebou hádat pár těch, co je to bude bavit.

Jak to tu pročítám, musím uznat že patří velká poklona všem rádců, módů a adminům :) dá se na to říct jediné. Něco podobného má myslím Auri v podtextu. Vesmír a lidská blbost je nekonečná, tím prvním si ale nejsem jist. Souhlasím s tím co tu bylo napsáno. O tom to vše je, zde si každý nováček myslí že když mu přežila agama pár měsíců že má dostatek vědomostí aby mohl šířit dál. Bohužel viděl jsem to na vlastní oči, a nerad u svého kamaráda. Vůbec jsem nevěděl že něco chová ale jednoho dne mi oznámil že se něco děje ať se na to kouku, nejsem žádný expert ale co jsem viděl byla hrůza i pro nezkušené oči :( terárium bylo velké tak 100x50x50 cm a v tom namačkané 3 agamy + když se ho zeptám jake dává vitamíny odpoví žádné a to bez podílu UVB. Nebyl jsem z toho nadšený ale mluvit mu do jeho práce je zbytečné. Nakonec to skončilo že jedna pošla, druhá se naštěstí prodala a třetí mu zbyla a po důkladném čtení snad už má co potřebuje.

Opět se omlouvám za pravopis. S češtinou se moc nekamarádím.

No z krátká, být ten nejmenovatelný člověk... Tak mlčím, nic nevíte a sere** se do toho o čem nic nevíte. A ještě jednou poklona všem rádcům, modům a dalším zkušeným človíčkům co to tu vydrželi. Já bych se z toho zbláznil

Taky musím napsat něco konstruktivního k tématu a nějak to hezky shrnout. Bla, bla, bla, bla... To je k tématu asi tak vše. Naprosto všichni tu plýtváte časem, obdobných témat je tu několik a slovně blít se v nich dá do nekonečna, stejně to nemá žádný význam.

Chlapci neřešte to. Tohle je úděl prakticky všech dotazů na internetu - každý dementní dotaz vždycky vyvolá rozporuplné reakce. Někdo to holt zkousne, a snaží se zodpovědně odpovědět, což většinou vyvolá vlnu dalších, ještě imbecilnějších dotazů a reakcí. Jiní si bohužel neodpusí jedovatou odpověď, a pak se celé vlákno zvrhne v hádku, případně urážení jeden druhého. Ale většina "normálních lidí" na dementní dotazy naštěstí vůbec nereaguje... ;-)

Zpět do poradny Nahoru