Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terárium na míru - od koho?

Dobrý den, sháním terárium na míru pro albína guttaty a zajímalo by mě, s jakými výrobci máte dobré / špatné zkušenosti. Sháním něco ideálně s dobrým větráním a dřevěnými nebo podobnými stěnami (cca 80x60x40) a našel jsem ceny od 3 000 do 9 000 tak mě zajímá, jestli to není podezřele levné / předražené a u koho to ideálně shánět, víc jak 6 000 už by pro mě bylo asi moc. Zvlášť mě zajímají www.akteraria.cz , www.terarka.eu , https://www.terasvet.cz/vyroba-a-prodej-terarii/ , www.osbteraria.cz , www.laminoteraria.cz

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, osobní zkušenosti s žádnýma výrobcema terárií nemám, ale jak sem tak na fb tera skupinách t…
Sinister 19.05.2020 07:34
Sinister
Zdravím. Já přemýšlela nad koupí terária. Oplatí se koupit nebo mám raději nechat vyrobit na míru? J…
MarkétaK 13.11.2021 19:50
MarkétaK
Tyhle teraria nejsou spatne, ale cena je vyssi (je to takovy "klon" terarii od Hagen - ExoTerra). Ot… nový
lucifer 15.11.2021 08:32
lucifer
Z osobnich zkusenosti terarka.eu rozhodne NEDOPORUCUJI. Terarium uz nekolik dni po dodani zacelo jev… nový
bytovkar 30.12.2021 21:04
bytovkar
Bohuzel i ja jsem si objednala dve terarka pres TERARKA.EU, ktera jsem zaplatila a to temer 100000kc… nový
sanyss 12.02.2022 19:19
sanyss
příště si přečtěte obchodní podmínky než něco objednáte: Při malém vytížení a malé složitosti zakázk… poslední
nazdar 13.02.2022 23:24
nazdar

Zdravím, osobní zkušenosti s žádnýma výrobcema terárií nemám, ale jak sem tak na fb tera skupinách tak se tam hodně řeší špatný zkušenosti s panem Drápalem (teď mi úplně vypadlo jak se jsmenujou jeho web stránky) takže na toho určitě pozor. Jo tak jak sem si otevřel osbteraria.cz tak to je on. Teraservis už vim. Tak u tohoto pána to neriskujte, jak říkám osobní zkušenosti nemám, ale podle těch negativních zkušeností ostatních lidí bych si tady rozhodně nic neobjednal.

Hodně lidí chválí TeraSvět všeobecně, já si tam objednával UVC světlo. Takže tady bych se rozhodně nebál, pan Mužíček mi i ochotně poradil jak to světlo vlastně používat, zatím sem nenarazil na jedinou negativní zkušenost od ostatních lidí :)
Na Terarka.eu sem na fb taky nenarazil na nějaké negativní zkušenosti a u ostatních nevim. Rači, pokud ste na fb, se na ty ostatní výrobce poptejte a nebo se mrkněte na recenze ;)

Z osobnich zkusenosti terarka.eu rozhodne NEDOPORUCUJI.
Terarium uz nekolik dni po dodani zacelo jevit znaky praskani zadni 3D steny, pricemz se stav i nadale zhorsuje. Komunikace velke zklamani, reklamace mozna jedine u prodejce - co si jako predstavuji, ze ja ale udelam na 30 dni se zviraty?
Problemy se zakazkou uz od zacatku, doba dodani prodlouzena o nekolik mesicu, komunikace velice spatna, musel jsem nekolikrat urgovat. Nedoporucuji, za tu cenu, co jsem zaplatil bych cekal mnohem lepsi servis

Bohuzel i ja jsem si objednala dve terarka pres TERARKA.EU, ktera jsem zaplatila a to temer 100000kc v zari a do dnes jsem zadna teraria neobdrzela, a to mela byt terarka vyrobena do š mesicu!!!
Podala jsem trestni oznameni a pozadala o navraceni platby, jelikoz mi po 4 mesicich napsali, ze me budou kontaktovat s navrhy, NO TO JE SNAD SPATNY VTIP!!!
TERARKA.EU JE VELIKY PODVOD, ROZHODNE NEDOPORUCUJI, RUCE PRYC OD TETO FIRMY!!!!!!

příště si přečtěte obchodní podmínky než něco objednáte:
Při malém vytížení a malé složitosti zakázky se dodací lhůty pohybují od 30 do 80 dní.
V závislosti na vytíženosti, nedodaném materiálu a ostatních komponentů našimi dodavateli potřebných k realizaci zakázky, si vyhrazujeme právo na prodloužení předem dohodnutého dodacího termínu, a to nejdéle na 9 měsíců ode dne uhrazení zálohy.
Termíny dohodnuté během objednání nemohou reflektovat veškeré aspekty výroby ovlivňující čas realizace a nejsou závazné.

tady bych rozhodně nic neobjednal!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru